19.2.12

wanhat -12

No niin! Nyt siis ollaa niitä vanhimpia :) Itse en kuitenkaan vanhoissa tanssinut. Kiinnostus tätä tanssilattialla pyörähtelemistä kohtaan oli se nolla jo ihan lukion alussa. Itse wanhoissa hoidin juuri sitä hommaa mihin halusinkin - DJ:nä. Soitin musiikit ja säätelin äänenvoimakkuuksia. Ja tottakai sitä siihenkin hommaan piti pukeutua nätisti, ei sitä mikään vastaan ollut.
Päivä oli varmaan yksi vuoden parhaista. Aamusta ei itellä mikään kiire koululle ollut kun itse tein meikin ja laitoin hiukset. Syötiin siinä koululla ja käytiin parit tanssit läpi, sitte olikin kenraaliharjotukset, joissa muu koulu ( ylä-aste ja lukion ykköset ) tuli katsomaan tansseja. Kolmen aikaan lähettiin pienellä porukalla Kaislarantaan ( kehitysvammaisten tukikeskus ) esittämään parit tanssit, itse ei tarvinnut muuta tehdä kun huudella seuraavan tanssin nimi tanssijoille.
Tämän jälkeen olikin siinä sellaset pari tuntia aikaa ennen illan esitystä. Käytiin Katjan kanssa ottamassa pitsat Lähipitsasta matkaa ja mentiin koululle syömään.
Illankin esitys meni loistavasti ainakin omalta osalta. Hei, se levyjen soittaminen ei ollu mitää helppoo hommaa koska piti osata painaa just oikeeseen aikaan että kaikki oli valmiita mutta ei tarvinnu oottaa liian kauaa! :D Jatkoille ne itse lähtenyt. Ei suuremmin jaksanut kiinnostaa lähtee sinne pilettämään koska muutenkin oli väsynyt ja kotiin olisi sitten päässyt vasta niin myöhään, koska Kalajoelle täältä on sellaset pari tuntia. Jäin kotiin katsomaan Kolme muskettisoturia leffan. <3

Ei oo oma kuva, pölläsin Jansun naamakirjasta :D

1 kommentti:

  1. Törkeen ihanii mekkoi kaikil noil vanhoil (:
    Ja tää sun blogi vaikuttaa kivalta, jään seuraa!

    http://blogi-qalisa.blogspot.com/

    VastaaPoista