9.2.12

28-31.1.

AH <3 En oo kerenny kirjottaa tästä aikasemmin, mutta nyt tulee ja tekstiä. jos jaksan siis kirjottaa.
Lauantai aamusta herättiin Viiviltä Eekan, Sallan ja Petran kanssa. Oliskohan ollu jotain yheksän aikaan kun päästiin lähtemään bussipysäkille oottaa bussia Helsinki-Vantaalle. Edellisenä iltana oltiin Viivillä valmisteltu tosi hienoo lakanaa, jossa luki WTF - Welcome to Finland. Se jäi illalla vähän kesken niin kentällä heti vallattiin itellemme nurkka jossa ruvettiin tekemään sitä loppuun. Neve, Monttu, Kinkku ja Pate liitty meidän seuraan sitte siinä myöhemmin ja Pate piirsi ihanan pop rocketin sinne lakanaan. :--)
Oli pienosia onglemia löytää se niitten portti ensin mistä ne tulee. Ihmiset ravas T2 ja T1 väliä siinä jo mietti mistä ne oikeein oli tulossa. Selvis sitten että niitten lennossa oli jotain onglemia, jonka takia tulisivat T1, josta Suomen sisäiset lennot tavallisesti tulee. Siellä oottiki jo porukkaa ja esittelin kaikille upeeta kuvaa miehestä, jolla oli ihan pystyt hiukset. :'D
Ei siellä tarvinnukkaan odottaa kun pikkasen aikaa ku tyyppejä rupes tulemaan porteista ulos, ja ihan jumalaton kiljunta ku Johnin ja Edwardin pysty näkemään niistä ovista. Tai no ihan en ite nähny ku oltiin niin sivussa sen lakanan kanssa mutta huomas että muut näki ne :D Ja tietty vielä karmeempi huuto rupes ku ne tuli niistä ovista. Me jäätiin suosiolla vähän kauemmas sen lakanan kanssa koska haluttiin että ne näkee sen. Hypittiin vaan kaikkien takana sen lakanan kanssa että oltais saatu niitten huomio. No ei aikaakaa ku Ed huomas meidät ja tuli siihen kattomaan että mitähän.. :') Se luki sitä siinä hetken ja nauro silleen 'whatta..' ja 'omg you're so funny guys' ja sen söpöin naama ikinä ku se kikatti sillee aaaaah <3 Saatiin sitten kuvat Edwardin ja sen lakanan kanssa.
Sen jälkee juostiin fanilauman toiselle puolelle ettimään John. Seki huomas meidät melkee heti ja katto ensin että mitä ihmettä ja sitte ' what the finland ' :') Korjattiin se sitten että EI KU WELCOME TO FINLAND. Johnkihan ihastu todellakin siihen lakanaan ja otti kans meidän kanssa kuvia ft. lakana :) Annoin sille sitte sen mun upeen muumikassin jossa oli Lontoon rakeita ja Kismet ja todella pitkä kirje ( ainaki kaks sivua .. ). Aaw se oli niin ihana ku heti ku annoin sen sille niin se rupes selittämää jotain ' I know this guy! You know the candies and... ' ja sitte se näki sen Kismetin ja yritti sanoo sitä, mutta ei oikeen onnistunu. :')
Pyörin sitte siellä vähän taaempana ja annoin ( no annoin ja annoin ) muitten ottaa kuvia niitten kanssa. Loppujen lopuks en ite siellä saanu yhteiskuvaa,  mutta ei se sinällään haitannu koska saatiin ne lakanakuvat :)
Sitte lopuks juostiin Johnin perässä kentän päästä toiseen päähän ku yritettiin ottaa yhteiskuva kaikkien siellä olleitten fanejen kanssa. No sitte loppujen lopuks löydettiinki hyvä paikka, ja ne kuvas videon jonka voi kattoo tästä 

                                                   Edward kokeili Neven hupparia :D


Kentältä sitte suoraan vaan bussiin ja sieltä Nosturiin. Eihän meillä ollu edessä kun vaan kuus tuntia ulkona jonossa! Ei se siltä kyllä siellä tuntunu, koska oli aivan mahtavaa. Oli kiva jonottaa kivojen tyyppien kanssa ( vaikka valittivatki kylmää, ja itellä oli lämmin ). Ketähän kaikkia meitä siinä yhessä kasassa olis ollu.. Minä (duh..), Eeka, Salla, Neve, Monttu, Kinkku, Milja, Nasu, Pate, Emmaki tuli siihen jonkun sen kaverin kanssa jossain vaiheessa :) En ees muista välttis kaikkia, anteeks :D Aika meni tosi nopeesti, varsinki ne pari viimestä tuntia ku oltiin ihan supussa siinä oven eessä ja laulettiin kaikkee mahollista Paten, Eekan, Miljan ja Sallan kanssa, ja välillä Kinkkuki tuli mukaan (:
Keikka sitte... Ei herrajumala, sanat ei riitä kyllä kuvaamaan sitä tunnetta ku seisoit siellä sisällä viimein ja näit Leemin siellä ylhäällä ja heti ku kauhee kiljunta alko siitä niin se vaan käveli pois :') Ja joka kerta sen jälkee ku tyypit rupes kiljumaan oli pakko kattoo tuliko se takasin :D Oltiin keikan alussa siinä viidenessä rivissä, just siinä missä haluttiinki olla! Vaikka paikka oli aika vaikee koska siinä oli se koroke vieressä ja meinas kokoajan kaatua siihen niin ei se kerenny kuitenkaa hirveesti haitata. Ja se tunne kun valot himmenee.. Intro alkaa.. Loading! ARE YOU READY? THE BOYS ARE BACK! Ja se kauhee huuto ja kiljunta. En oo ikinä ollu sellasella keikalla jossa huudettain niin kovaa. Ennenku pojat ees tuli lavalle multa meni korvat ihan lukkoon. Ja sitten JEDWARD ROCKERS IN THE HAUUUS TONITEE! Herrajumala ne oli niin kauniita siellä lavalla. Ne osaa tanssia niin hyvin ja laulaa yhtä hyvin. En oo ikinä huutanu kurkkuani niin kipeeks ku sillon. Sen keikan jälkeen en oo ikinä ollu niin janonen! POP ROCKETISSA me Paten ja Eekan kanssa tanssittiin meidän pop rocket tanssia vaikka ei ne varmaa siellä sitä nähny. En muista siitä just mitää mutta silti tuntuu että muistan kaiken. We found love oli aivan mahtavaaa. Ja itkin When you look me in the eyesin aikana :--) Faniaktion aikana niitten ilmeet oli aivan uskomattoman suloset. Hold the worldin aikana kaikki joilla oli nosti valkoset sydämmet ilmaan ja pojat oli niin innoissaan niistä! Oli niin hienoo <3 JAJJJAJAJAJA ne puhu meidän lakanasta siellä lavalla! Jotain että fanit oli tehny hienon lakanan kentälle jossa luki WHATTA EF - WHAT THE FINLAND! Ja vähä enne sitä ne oli twiitannu siitä! OOOMMMJ <3 haha :') Ja niitten kuvaaman videon Youtubeen voi kattoo tästä ( suosittelen ;D )
Keikan jälkeen käytiin ostamassa Nesteeltä juotavaa, jonka jälkee lähettiin Viiville.
 THE NEXT MORNING. No sanoisko vaikka niin että nukuttiin vähän pommin ku ei vaan yksinkertasesti päässy ylös. Tuli sitten ihan kauhistuttava kiire, mutta hyvin kerettiin. Heti ku astuttiin terminaalin ovista sisää Tinja tulee sanomaa että pojat tulee samalla hemmetin laivalla meidän kaa Viroon. Olin sillee mitä vittua mähän sanoin että näin käy :') Saatiin sitte ne maihinnousukortit ja kirmailtiin sinne missä ne oli jo kaikkien muitten fanien kanssa ku me mattimyöhäset ei oltu niin aikasessi että oltais nähty niitä aikasemmi siellä :') John luki jotain kirjettä ja Ed tais jutella fanien kanssa. Mut sitte se näki mut ja hyppeli siihen ja löi mua jostain ihme syystä niillä sen pandalapasilla.. :'D Katoin sillee mitä ihmettä-ilmeellä ja se vaan lähti samantien pois :'D
Lähettiin sitte nousemaan laivaan niitten kanssa ja kävelin melkee koko matkan Liamin takana, mut sitte se hidasteli jotain niin oli pakko ohittaa.. :< Voi että niitten ilmeet ku ne nous siihen laivaan. Ne oli niin ihmeissää. Eivät varmaa ikinä oo matkustanu laivalla ennen, Leem ainaki tweettas että ensimmäinen ja viimene kerta laivassa :') Ei siinä matkassa sitten ollu mitää ihmeellistä ku ne oli koko matkan niitten hytissä, mutta tanssijoihin ja Leemin kyllä törmättiin.
Satamassa sitten käveltiin niitten kanssa pois laivalta ja siellä satamassa oli niiiin paljo faneja. Kauhee huuto kuulu vaikka kuinka pitkälle. Leem sitte ohjas kaikki muut ensin pois alta. Heilutteli siinä ku joku liikenneohjaaja että 'you go first' 'we're not here for you'. Voi Leem.. :') Yritäppä siinä sitte tunkee satojen fanien läpi kauheen matkalaukun läpi. Ennenku lähin tunkemaan siitä niin vilkuttelin niille faneille että joo HERE WE ARE!!! :')
Seisottiin siellä taka-alalla ku pojat tuli tapaa niitä faneja. Ne ei kauheen kauan ollu siinä niin lähettiin massan mukana alas ja kävelemään hotellille. Jätettiin tavarat sinne ja lähettiin taksilla Rockcafeeseen. Siellä oli niin vähän faneja vaikkei aikaa ennen keikkaa ollu ku sellaset puoltoista tuntia. En kyllä ihmettele koska kuitenki pakkasta oli melkee -20. Oli kyllä niin ihanaa ku kaikkia tyyppejä kävi siinä ikkunassa niin me vaan vilkuteltiin niillä sieltä ja ne vilkutti takasi. Ottivat kuviaki oikeen. :')<3 Se puoltoista tuntii tuntu paljon pitemmältä ku se 6 tuntia mitä ootettiin Suomessa.
Ekalla keikalla päästiin n. kolmanteen riviin. Ärsyttävän oikeelle taas, törmäsin kokoajan taas sellaseen hemmetin korokkeeseen.. Mutta keikka oli aivan loistava, eikä se lämppärikää niin huono ollu. Ei tietenkää ollu yhtä kova meno kun Suomessa mutta ääntä niistä virolaisistaki ihan kivasti lähti, vaikkei kaikki varmasti ollukkaan Virosta. Ainaki toisella keikalla meidän edessä oli venäläisiä. Ekan ja toisen keikan välillä ei ollu ku sellaset kaks tuntia väliä. Käveltiin Eekan ja Sallan kanssa Prismaan ostamaan jotain syötävää ja juotavaa ettei tarvii toisen keikan jälkeen lähtee ku kuitenki suunnitelmissa oli mennä niitten hotellille samantien.
Toinen keikka oli varmaa näistä kolmesta keikasta omasta mielestä paras! Koska jäätiin Eekan ja Sallan kanssa suosiolla taakse että voitas tanssia ja hyppiä niin paljo ku huvitti. Se oli niiiiin parasta! En voi ees sanoin kuvailla miten ihanaa oli hyppiä vapaasti ja oikeesti tehä kaikenmaailman tanssi liikkeitä. Ja kaikkein parastahan tästä teki sen että me nähtiin lavalle hyvin, mutta myös ne näki meidät sieltä lavalta hyvin! Ne osotteli meitä monta monta kertaa ja Edward ainaki iski mulle ja Eekalle silmää When you look me in the eyesin lopussa ku pidin sitä repparissa :D Se viimenen keikka oli sanoinkuvailemattoman upee ja ihana ja kaikki maailman positiiviset adjektiivit :') En oo koskaan ollu niin hikinen ku sillon, mutta ei mulla kauheen jano kuitenkaa ollu ( käytiin juomassa vessassa siltikin ). Mun hiuksetki oli ihan märät ja tuntu välillä ettei olis saanu henkee mutta kaikki oli vaan niin täydellistä!

 Keikkojen jälkeen lähettiin poikien hotellille hengailemaan jos nähtäis ne vaikka siellä. Ratikalla mentiin ensin ja sieltä käveltiin aika lyhyt matka Radisson Blu hotelliin. Oli aika tyylikäs aula ei voi muuta sanoo. Siellä oliki jo jonki verran faneja oottamassa. En nyt muista olleenkaan monen aikaan oltiin hotellilla, mutta jossain vaiheessa John tuli etuovista, koska oli käyny shoppailemassa jossain kaupassa joka oli siinä lähellä. En jaksanu nousta ku kaikki ympäröi sitä, ja muutenki arvelin että se menee ylös hakee Edwardin. Mut sit joku sano että sillä on jäätelöö, mikä ei ollukaan totta, niin juoksin heti sinne että hemmetti John onko sulla jäätelööööö :'D Mut ei niin ei :< Se kuitenki sano että menee hakee Edwardin ja ovat alhaalla 5min päästä. No siitä viidestä minuutista tuliki pari tuntia ja me kiltisti ooteltiin siellä aulassa että kyllä ne sieltä vielä tulee. Sitte ne twiittaski jotain että ovat just tulossa aulaan tapaamaan faneja. Ah mikä twiitti <3
Edward tuliki alas vähän ton jälkeen ja tietysti with flat hair! Suurin unelmani koskaan, nähä ne flat hairina, ja my dream came true! No ei siinä paljo mitään jäin taas vähän kauemmas ku en tykkää olla niin valtavassa tungoksessa. Ei ehkä olis kannattanu jos olis halunnu kuvan mutta joo. Sitte John tuli jotain 5 minuuttia myöhemmin alas. Ne oli niin kauniita ku niillä on hiukset alhaalla ja ihan tavalliset vaatteet. Ite oli aika likanen oli ku ei ollu päässy suihkuun koko päivänä ja kaks hikistä keikkaa ( kolme oikeestaa ) takana.
Suurimman osan ajasta katoin niitä vaan että miten voi olla noin kauniita ihmisiä. Ja yritin saada kuvaa mutta siinä ne hemmetin latvialaiset aina tiellä :----) syyttäkäämme latvialasia. En muista tarkemmin mitä siellä tapahtu, mutta lopuks saatiin kuvat jossa minä, Eeka ja Edward/John. Aika karmasevia kuvia koska ollaan Eekan kanssa niin likasen näkösiä, ihan hirveen väsyneitä ja kun Eeka sai sen paniikkikohtauksen, jonka takii John heitteli sitä ympäri sohvaa :') Ei siitä sen enempää.
Joskus yhen jälkeen lähettiin takasin meidän omalle hotellille nukkumaan. Pojat jäi sinne vielä tapaamaan faneja, mutta meidän piti lähtee koska oli niin 'kiire'.. Löl sanon minä. Mutta saatiin ne kuvat kuitenki :) AINIIN melkee unohin! Nähtiin känninen Leem! Se tuli joskus vähä ennen yhtä pääovista ja meni hissiin tanssijoitten ja jonku vanhan miehen kanssa joka rupes laulaa MY BAD BEHAVIOUR ja mähän ilosesti itekseni jatkoin MY BAD BEHAVIOUR ja sitte tosi moni muu fani jatko että I TOLD YOU I WAS TROUBLE WITH MY BAD BEHAVIOURRRR ja sitte se mies vaan repes ja Leem katto meitä ku jotain weirdoja. Haha oli kyllä yks upeimmista hetkistä tuo :D


Joo aika karmeita kuvia kaikkeudessaan, mutta noin kauniitten ihmiset rinnalla näyttää pummilta ihan sama mitä tekis. Niin ja Edward kysy että ollaanko me Eekan kanssa siskoja :--)
The next morning. Syötiin aamupala, vaikka ite en juuri mitää syöny ku kurkku niin hemmetin kipeenä. Mutta haettiin kamat, vietiin ne hotellin säilöön ja lähettiin siitä sitten takasin poikien hotellille. Oltaisko oltu siellä joskus vähä 10 jälkee. Istuttiin sohville. Kaikki muut nukku, mä twiittailin :') Hahah twiittailin yhen virolaisen fanin Lauran kanssa vaikka istuttiin vierekkäisillä sohvilla. Joittenki muittenki virolaisten kanssa tuli twiitattua, mutta ei niin innokkasti kuitenkaa. Eihän meidän tarvinnu oottaa ku sellaset 4 tuntia että ne tuli. Siinä ajassa kerettiin nähä Leem juoksentelemassa Prisma kassi kädessä ja ku Patrick melkee kaatu portaissa. :')
En saanu sillonkaa kuvaa ihan itekseni kummankaa kanssa. Kysyin kyllä Johnilta mutta siihen tunki joku tyttö paitansa kanssa väliin että SIGN THIS. Teki mieli huutaa perkelettä sillä hetkellä.. :---D Mutta kuitenki sain muutaman kuvan jossa oon niitten kanssa niin ei se nyt mun maailmaa kaatanu, ja tärkeintä että näin ne ja hengailtiin niitten kanssa :) Ja taisin unohtaa mainita että Johnilta sain nimmarin lakanaan!
Niillä ei ollu juurikaa aikaa siellä hotellilla nähä faneja, eikä me nähty tarpeelliseks lähtee saattamaan niitä lentokentälle vaikka suurin osa meniki. Ite lähettiin Viru keskukseen, jossa käytiin vaan Seppälässä ja jossain ruokakaupassa ostamassa ruokaa. Istuttiin jollain penkillä siinä aikamme, jonka jälkee päätettiin lähtee takasin hotellilla hakemaan kamat ja menemää terminaalille ettei myöhästytäis laivasta. Mutta niin kuitenki kävi ( myöhästyttiin siis laivasta ) kun taksi ei tullu ihan niin nopeesti ku meinattiin. Mikäs siinä sitte, jäätiin terminaalille ootamaan ysiltä Suomeen palavaa laivaa. Tanssittiin ja laulettiin siellä terminaalilla. Ihmiset katto vähän ihmeissään, mutta kyllä ainakin eräs musiikin professori tykkäs meistä kovasti ;) Kerto oikeen runonki ruotsiks! Mut joo. Sitte ysiltä laivaan -> Suomeen. Otettiin tosi kauniita kuvia siellä laivassa :DD Meidän oli tarkotus mennä ensin mun sukulaisille Vuosaareen mutta koska meni niin myöhään niin Eekan täti kävi hakemassa meidän satamasta ja mentiin niille Puistolaan ( ? ) :') Tiistaina meillä oli tarkotus mennä Helsinkiin shoppailemaan, mutta Eekalla oli niin kova kuume eikä itelläkää mikää paras olo niin jäätiin sitte nukkumaan ja lähettiin junalla vasta sitteku oli pakko. Puistolasta Tikkurilaan ja sieltä sitte takas Pyhis cityyn. Oli aivan loistava matka enkä ottais mitää takasin :)

6 kommenttia:

 1. aw ihana tää sun blogin tausta! :D ja kivoja kuvia :)
  käy kurkkimassa mun blogissa > allouteevi.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. tosi kivan olonen tää blogi :) mun oli pakko lukee tää koko teksti ja että oon kateellinen :D

  aukkau.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Muahhahhaa mä muistan teidät virosta! ;)

  VastaaPoista