24.2.12

Ostostelua + EUROSONG.

Tänään koulun jälkee lähin iskän ja Vellun kanssa Ykaan shoppailemaan. Puoltoista tuntia, vähän vähemmän, menee täältä ajaa Ylivieskaan. Perillä sitte tapasin äitin Seppälässä, koska se oli ollu koulutuksessa Ykassa koko päivän. Ostin pitkän villatakin, kahet sukkikset, sekä kaks toppia - toinen musta, toinen värikäs.
Käveltiin sitten Prismaan äitin kanssa. Oli tarkotuksena mennä ettimään mun huoneeseen paria uutta hyllyä, mutta ainoot kivat maksoki sitte ihan kivasti.. Näin siinä samalla Jennaa, kun seki oli Ykassa käymässä sillon. Jäätin vähäks aikaa juttelemaan siinä keskellä Prismaa ja fanityttöilemään tämän iltaisesti Eurosongista, mutta siitä infoa vielä myöhemmin. Ei jääty juttelemaan ku pariks minuutiksi kun molemmilla kuitenkin oli muita seuralaisia. Löysin kuitenkin kahdella kympillä sieltä itelleni uuden Adidas-laukun. Lähettiin sitten äitin kanssa Heseen syömään. Tilasin, yllätys yllätys, Robin aterian ;D Oli aivan pakko saada se levy! Ja siinä sai ruokaa samalla niin mikäs siinä sitten!
Ruuoan jälkeen käveltiin Kärkkäiselle. Käytiin heittää kamat autoon ja mä ihan innoissani juoksin sinnä sisustusosastolle, aivan niinku joka ikinen kerta aikasemminkin. Mutta nyt oli tarkotuksena jälleen kerran etsiä niitä uusia hyllyjä, sekä muutakin uutta sisustuskamaa huoneeseen, kun on vähä 'remppa' täällä käynissä. Mitään muuta en löytänyt kun Amerikan lippuisen fleece-huovan parilla kympillä. Ostin kuitenkin pari lehteä, meikkejä sekä karkkia illan Eurosongiin.

Oikeesti ei tää Robin mitenkään huono oo. Ihan perus, parempaa ku tavallinen suomalainen musiikki. Nuori poika, kyllä se laulaa osaa. Viisuihin sen pitäis sitte kun ikä riittää! (:Mutta se Eurosong! Eli Irlanti valitsee tänään Euroviisu edustajansa tämän vuoden viisuihin. Ja ketkäs siellä onkaan ehdokkaina. Ihanaiset John ja Edward. Ja kaikkien olis siellä Irlannissa paras äänestää Waterlinee! Se on siis sen edustuskappaleen nimi. Kuuntele tästä! Siinä tän vuoden voittajabiisi! No henkilökohtasesti en usko ettei toi biisi voita. Paitsi jos me fanit äänestetään ja PALJON. Mutta eiköhän me siihen pystytä. We can do it!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti