29.2.12

7 faktaa.

Ohjeita:

1. Kiitä haasteen antajaa linkittämällä hänen bloginsa postaukseen.
2. Kirjoita 7 faktaa itsestäsi.
3. Lahjoita tämä haaste 15 bloggaajalle. 

Mun eka haaste koskaan! Kiitos Eerika :--3

1. Mun elämä on muuttunu viimesen vuoden aikana. Ja tosi paljon onki. Oon saanu ihan hirveesti kavereita Jedien ansioista. Oon tavannu niin paljon uusia ihmisiä ettei oo tosikaan. Kaikki on ihania ja tärkeitä ja en tiiä mitä tekisin ilman niitä. Elämäni paras vuosi on ollu. Ja oon tehny niin paljon asioita joita en koskaan uskonu tekeväni. Matkustanu ulkomailla ( no Viroon, mutta silti ) ilman vanhempia, olle telkkarissa mainostamassa jnejne. Ja vielä parempaa on luvassa. Kiitos kaikki <3

2. Mulla on keskivaikea masennus. Mutta toipuminen on jo hyvin vauhdissa. Nykysin on paljon vähemmän ja vähemmän huonoja päiviä. Vois sanoo että on tullu tehtyä itelle asioita joita tulee myöhemmin katumaan, mutta se on nyt osa mua ja pakko vaan elää sen kanssa. Mutta nyt alan saamaan viimein asiat tasapainoon ja asiat menee paljon paremmin. 
 
3. Yritän esittää kauhean viisasta. Niin tulee tehtyä. Jos en vaikka tiedä jotain asiaa ja joku mainitsee siitä, esitän vain että 'joo kyllä mä tän tiesin', vaikka sisällä oon silleen 'MITÄ IHMETTÄ ELÄ KUSETA'. Haha.. Joo :D

4. Haluisin matkustaa. Ja matkustaa senki jälkeen vielä vähän lisää. Haluisin käydä kaikkalla ja nähä kaiken. How simple is that?

5. Jäin koukkuun siihen Nälkäpeliin. No hemmetti ku sitä jäi lukemaan niin meni koko kirja parissa tunnissa. Nyt tarviin sen kakkososan. Mutta kirjasto on aika kakka paikka kun siellä on vaan yks ja se on lainassa jollain. Palauttakaa se niin pääsen lukemaan! :')

6. Jättäisin lukion kesken, jos ei olis enää vuotta jälellä. No en oikeestaan tuostakaan syystä, vaan siitä etten tietäis mitä sitten tekisin jos lopettaisin. Kaks vuotta oon jaksanu niin kyllä se vuos vielä toivottavasti menee. Ei vaan tunnu oikeelta paikalta, mutta paremmat jatko-opinto mahdollisuudet niin käydään nyt loppuun. Ei siitä haittaakaan ole.
7. Mun pitäis olla pakkaamassa just nyt. Huomenna mennään tallille viikoks Eekan kanssa heppavahtiin enkä oo ees alkanu pakkaamaan kamoja mukaan. Onneks kotiin on vaan sellaset 8km niin helposti saa haettua jos jotain unohtuu (:

Annan haasteen :
Kaikille jotka luki tän koska en jaksa linkkailla ketää erityistä tähän :---)

2 kommenttia:

  1. Kiva banneri sulla (:

    http://saara-kissntell.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. kiva blogi (=

    http://johanna-dreamylife.blogspot.com/

    VastaaPoista