14.9.13

turhin päivitys koskaan?

Terve! Mitään en ole viime viikkoina tehnyt. Intoillut olen Unkarin matkasta tietenkin, olen suunnitellut jo suurimmaksi osaksi mitä pakkaan mukaan. Junaliput ostin viimeviikolla ja laukku on kaivettu varastosta. 
Muuten olen  olen ruvennut oikein luovaksi jne, kun olen ruvennut opettelemaan  kitaran soittoa ja hetken mielijohteesta tilasin ukulelen. Uken ostoa en ole vielä katunut, ja olenkin joka päivä sitä soitellut. Älyttömän helppoa voisin sanoa, ainakin osittain.  Vieläkin on noin mukava sää ulkona niin on tullut istustelkua pihakeinussa ja varmasti naapurit kohta häiriintyy, mutta se on sitten heidän ongelmasa. Vielä suurempi osa ajasta on mennut lukemiseen. Olen nyt obsessoitunut Tolkieniin. Olen lukenut Hobitin aikoja sitten, kuten myös Taru Sormusten Herrasta-kirjat, mutta uudelleen lukeminen ei koskaan noin hyvin teoksin kohdalla ole pahitteeksi.
Opiskelupäätöksiä olen myös yömyöhällä tehnyt. Olen päättänyt hakea Iisalmeen ensi viikolla opiskelemaan sosionomiksi. Ei se mikään suurin unelma ole, mutta haluan vain muuttaa pois kotoa ja Iisalmi on tuossa niin lähellä että ainakin kevätlukukauden siellä voisi käydä katsomassa että onko se mun juttu. Kuitenkin meinaan hakea sinne valokuvausalalle keväällä, se unelma ei ole vielä päässyt muuttumaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti