18.3.12

Waterline Fm Helsinki

Tämä viikonloppu tuli vietettyä Helsingissä. Perjataina nousin puoli kuuden junaan aamulla, jotta kerkeisin tehdä kaikki ostokset jo silloin. En juuri muuta löytänyt kuin paidan ja muuta pientä tavaraa. Näin Patea perjantaina. Kierreltiin vähän kaupungilla ja käytiin katsomassa Chornicle (??). En edes elokuvan nimeä muista :') Ei kauhean hyvä elokuva ollut, mutta tulipa katsottua kuitenkin.
Mutta lauantai oli se syy miks alunperinkin lähdin Helsinkiin. Meillä Jedward faneilla oli tapaaminen, niin sanottu flashmob kaupungilla. Jos ette tiedä mikä flashmob on niin se on siis tapahtuma joss ihmiset kokoontuvat jollekkin tietylle paikalle tekeemään jotakin ennalta sovittua asiaa. Meillä oli siis tarkoituksena tehdä Jedwardin tämän vuoden euroviisukappaleesta Waterlinestä tanssi ja tanssia sitä julkisilla paikoilla ja antaa näin pojille hieman promoa. Kymmenelta aamulla raahauduin jo Vuosaaresta kaupungille. Steissillä näin Paten, Sallan, Petran ja Tarun. Istuttiin siellä sellaiset pari tuntia oottamassa muuta porukkaa, joiden kanssa oli tarkotus mennä Kaisaniemen puistoon. Ei jaksettu kuitenkaan odottaa kauhean kauaa siellä vaan lähdettiin kävelemään sinne. Kierettiin kuitenkin jotain ihme kautta, ja minä joka en edes asu Helsingissä näytti tuntevan tien sinne parhaiten.. Ties mistä ne muut olis lähteny kiertämään jos en oli ollu mukana :') Oltiin siis viimesinä paikalla siellä.
Puoltoista tuntia treenattiin sitä tanssia. Aika paskanen kenttä olis missä harjoteltiin mutta kyllähän se paremman puuttessa. Tarun piti lähtee sen siskon synttäreille ennen kun kerettiin edes alottaa harjottelemista ja Pate oli angsti eikä tanssinu ollenkaa. Käytiin siinä syömässä ja PUOLI KOLME (Salla kröhöm kröhöm...) keräännyttiin Narinkkatorille tanssimaan eka tanssi. Kaikki tanssi vähän eri tahtiin mutta ehkei sillä niin väliä. Tärkeintä kuitenkin oli että kaikilla oli hauskaa. Tanssittiin sama tanssi 2 Narinkka torilla, 2 Stokan edustalla, Senaatintorilla ja Rautatieaseman torilla vai mikä aukio se onkaa. :D Senaatintorilla kaikille jaettiin Jedheadit, eli paperiset/kartonkiset jedipäät. Tanssittiin se tanssi siinä ja ohoh sieltä ilmestyki pari joka oli juuri mennyt naimisiin ja he halusivat meidän kanssa kuvan. Varmasti ihana kuva, takuullista kamaa seinälle. Toivotettiin kaikki heille onnee.
Kun oltiin Stokan edessä tanssimassa, joku humalainen mies tuli huutamaan meillä että 'painukaa vittuun!' 'menkää helvettiin mun silmistä' jnejne. Tää mies oli siis ihan kaatokännissä ja meinas hakata kaikkia sen olut kassilla.. Joku toinen humalainen nainen tuli siihen sitten ja käski tän miehen häipyä. Se sitten lähtinkin kävelemään  pois ja kiitettiin tätä näistä joka näytti meillä peace merkit ja me näytettiin takas :D Tää sama mies sitte örisi siellä vielä myöhemminki. Poliisiauto oli ajamassa siitä oli niin Pauliina kävi sanomassa näeillä poliiseille että ottasivat miehen kadulta talteen. No tää mieshän vastusti virkavaltaa ja nähtiin oikeen kunnon poliisi toimintaa. Kruunas kyllä todellakin sen illan toi hetki.

Tänään kävin serkkuni Saijan kanssa ensin Itiksessä. Ostettiin molemmat samanlaiset korkkarit, mutta eri värisinä. Ajettiin sitte metrolla Kamppiin ja käytiin siellä meksikolaisessa syömässä. Saija saatti mut sitten junaan ja sanottiin heipat.
Oli kyllä mukava käydä taas stadissa ja moikata kavereita. Huhtikuussa sitten uudestaa (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti