24.3.12

Esittelyssä Robi, Rambo & Torsti

 Robi
Robi eli Obi eli Opsu on kohta 2-vuotias Pyreneittenmastiffi. Obi tuli meille kesän alussa 2010. Oltiin käyty varaamassa jo ihan syntymän jälkeen itselle mieluisin pentu pentukatraasta. Saatiin koira vain ( huom! vain ) 700€ eurolla koska koiralle ei saatu papereita, mutta ei me mihinkään näyttelyihin missään vaiheessa meinattukkaan. Tavallisesti tämän rotuisen koirat maksaa päälle tonnia, jotan heti kun oli tilaisuus saada hieman halvemmalla tällainen lutunen koira niin oli pakko hankkia (:
Obi on siis isokokoinen koira. Säkä on nyt hieman päässe 70cm, saattaa olla 75cm, ja on vielä rotuisekseen tosi pienikokoinen. Mutta rotevuutta poikaan tulee vielä lisää. Onhan se kuitenkin vasta pentu.
Luonteeltaan Robi on hieman sitä ja tätä. Omapäisenä koirana se tekee vähän mitä haluaa. Vieraat otetaan vastaan hieman liian innokkaasta. Pahimmasta hyppimisestä ollaan jo päästy eroon, mutta se hyörii ja pyörii ympärillä jos joku sattuu tulemaan kylään. Ja kävelyllä ei Opsun kanssa kannata lähteä jos ei ole kasvattanut kunnon muskeleita. Nimittäin heti jos tulee koiria vastaan on pidettelemistä. Muutenkin tahtoo olla aika vauhdikas eikä mukana meinaa pysyä. Kotioloissa poika on kuitenkin rauhallinen ja nukkuu suurimman osaa päivää. 

 Rambo & Torsti
Eli minun rottapoikani. Anteeksi kuva, ainoo mikä mulla on niistä :') Rambo on siis tämä musta, kiharakarvainen ja Torsti agouti sileäkarvainen. Rambo on syntynyt 9.10.2010 ja Torsti 19.10.2010.
Rambo on johtajan asemassa ja Torsti tyytyy olemaan kakkosmiehenä. Rampe on myös pojista rohkeampi.
Kumpaakaa rottaa ei ole suuremmin totutettu ihmisiin koska ostin ne eläinkaupasta noin vuosi sitten. Eli olivat silloin jo aika vanhoja ( rotat elävät noin kaksi vuotta ) ja ei oltu totutettu ihmisiin.


2 kommenttia:

  1. sul o kiva blogi, mun serkuillaki oli joskus rottii btw:D
    http://revolutionarily.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. söpö koira=))

    http://life-of-eve.blogspot.com/

    VastaaPoista