4.3.12

loma tallilla osa kaksi + uusi banneri.

Okei eli sain väsättyä uuden bannerin itselleni! Viimein! Latasin Photoscapen läppärille ja sillä sitten tein tuon bannerin. Mitä pidätte? Eihän se nyt mikään mestariteos ole mutta ekaksi työksi tuolla kyseisellä kuvanmuokkausohjelmalla niin ihan onnistunut, ainakin omasta mielestä. Toivottavasti tykkäätte.

Tallielämä on tämän ja eilisen päivän aikana aika normaalia. Eilen kävin ratsastamassa Lumilialla ilman satulaa. Aika villiksi on heppa ruvennut kun ei ole saanut paljoa liikuntaa. Tipahdin sieltä sitten mukavan jäiselle tielle. Heppa lähti täysin käsistä ja teki sellaisen ihanan kurvin takaisin päin kotiin enkä saanut siinä sitten tasapainoa pidettyä niin muksahdin olkapää edellä maahan. Nyt on sitten takapuoli niin kipeänä ettei varmaan tule ratsastettua pariin päivään. Ja samassa rytimässä Lumpan ohjatkin katkesivat niin ei senkään takia tule päästyä selkään ennenkun pääsen maanataina ostamaan uudet.
Naapurin hevosten luota vein sitten Lumpan rauhoittumaan talliin ja kuvasin kun Eeka meni Pommella tarhassa. Meillä nimittäin ei ole kenttää, ja tiekin on niin liukas ettei siellä oikein uskalla kunnolla mennä.. Jospa me ensi kesäksi jonkinlainen kenttä saataisiin.
Tänään taas herättiin puoli seitsämän aamutalliin, ja vähän ennen kymppiä herättiin uudestaan viemään hepat ulos. Ei vielä olla suuremmin tätä päivää suunniteltu. Saa nähdä mitä tehdään. (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti