16.3.14

London shopping

 No niin eli ostoksia. Kuten odotettua, tuli ostettua aika paljon kaikkea HYVIN tarpeellista. Okei, ei välttämättä kaikkia asioita mitä tarvitsin elämääni, mutta kerran sitä vain eletään ja kerrankin oli vähän enemmän rahaa käytettävissä niin piti käyttää tilaisuus hyväksi. Tässä nyt vähän kuvia ja esittelyjä. Hinnat merkitsen puntina, koska niin se on helpompaa.
Tämän aivan iiiihanan mekon ostin Primarkista, £13. Tällaista mekkoa oikeastaan etsinkin ja en miettinyt kahdesti ostanko vai en.
Tämä toinen mekko on myös Primarkista ja oli myös 13 puntaa. Ihastuin tähän heti ja vaikka en suuremmin mekkoja ole ennen pitänyt, yritän nyt lisätä niitä enemmän vaatetukseeni.
Tällaista takkia olen myös etsinyt jo todella kauan, mutta en ole sopivaa löytänyt. Tämä kuitenkin oli todella mukava, vähän isohko eli juuri sellainen minkä halusin. Ja tämä oli vielä alennuksessa hintaan 13 puntaa, Forever 21.
Nyt on minullakin sitten onepiece. Tämä on harmittavasti hieman lyhyehkö minulle koska olen niin pitkä mutta kyllä sitä tulee silti pidettyä. Kuhan ei vetskaria laita ihan kokonaan kiinni, ettei kuristu. Tämän löysin Primarkista, £11.
Primark, £8.
Viimein sain ostettua itselleni tämän Adventure Time aiheisen t-paidan. Se on hieman lyhyt, koska on naisten malli.. Tämä löytyi Forbidden Planetista, £18.
Tämän ostamista ei tarvinnut kahdesti miettiä. Olen zupin suurkuluttaja, joten tämä oli pakko saada. Primark, £6.
Sitten vähän muuta. Kuten huomattavaa, kirjoja tuli ostettua. Ja oikeastaan kolme noista oli sellaista, jota lähdin tarkoituksella etsimään, muut vaan ns. tarttuivat mukaan. Myös pari levyä tuli ostettua, koska nuo olisivat Suomessa maksaneet varmasti yli puolet enemmän.
Käytiin myös Lushissa, josta lähti mukaan tämän verran tavaraa. Kysyin myyjältä apua huonokuntoisiin hiuksiin ja hän ehdotti tuota "Rehab" shampoota. Se toimii aivan loistavasti! Olen käyttänyt sitä vasta pari kertaa, mutta hiukset tuntuvat aivan ihanilta. Ostin myös hiusnaamion, jalkavoidettu, "foot powder"in, sekä lahjoitin punnan hyväntekeväisyyteen joten sain tuollaisen pienen charity potin. Yhteensä näihin meni n. £45.
 Ostin myös Muumi yövaatepaketin, jossa oli yöpaita ja -housut! Primarkista nekin hintaan 8 puntaa. Enpä olisi uskonut että tuolta reissulta lähtee jotain muumiaiheista löytyy. Ostin myös samanlaisen yövaatepaketin Marvel superheroes aiheisena, the Legend of Zelda kangaskassin ja paljon muuta hieman pienempaa tavaraa, josta en jaksanut ottaa kuvia.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti