14.10.12

Last wishes.

Nyt on synttärit juhlittu. Huh huh. Okei ei mulla mitään järkyttäviä juhlia kylläkään ollu, mutta suurinpiirtein kaikki lahjat oon saanu. Paitsi tätini lupasi lähettää vielä jotain kuhan kerkeää ( hmm ) ja äitin kanssa ei olla vielä tilattu puhelimeen takakuorta.

Perjantaina Katja kävi meillä. Tultiin meille jo 12, koska olis ollu kaks hyppytuntia eikä jaksettu istua niitä koulussa. Käytiin lainaa ärrältä the Cabin in the woods. Eka kuitenkin katottiin BBCn Sherlockista eka jakso. En ees tiiä monesti oon kattonu sen mutta ei haittaa, sitä voi kattoo ihan rauhassa maailmanloppuun asti. Sitten katottiin toi vuokraleffa. Katoin sen toista kertaa, ja varmaanki jäi viimeseks. Onhan se ihan hyvä leffa, tosi erilainen ku odottais, mutta ei siltä mikään paras. Mut Chris Hemsworth ah. Joo no sitten illalla mentiin kattomaan vpk:lle Meduusan perintö koska Jeremy Renner ( mitä mun elämä on, katon vaan leffoja jossa the avengers cast tai joku muu hyvä näyttelijä jota fanityttöilen ). Eipä toki menny koko leffa ihan ohi, en oo koskaa nähny niitä edellisiä Bourne-leffoja niin ei ihme. Vaikka sanottiin että kyllä sen voi kattoo ilman niitäkin mutta osa niistä asioista oli vähän outoja. Eli ei ihan mun leffa. Sen jälkeen sitten tultii meille ja ruvettiin pelaa the Avengers juomapeliä. Tehtiin ite säännöt siihen. Pari sellasta sääntöö oli jotka olis ehkä mitäny jättää pois koska meiltä loppu juomat kesken kaiken. Paitsi se mansikkasitruuna juttu oli niin pahaa että sitä riitti sitte kyllä melkeen loppuun asti. Ens kerralla osataan ehkä varautua paremmin. Tässä ois ne meidät säännöt:
the worst rule ever : everytime someone says sir or madam. Sir-sanaa ylikulutetaan.

Eilen sitten oltiin Aaron hautajaisissa. Mummon veli taisi olla. En oo ees varma. Menin sinne vaan koska halusin nähä Mirjan pitkästä aikaa, ei olla nähty ainakaa puoleentoista vuoteen. Kaikki kyseli että mitä tein synttäreillä jne. Sain sitten Mirjalta lahjaksi karkkia ja vihon jossa luki kannessa 'Evil plans and other stuff'. Just mulle sopiva! Käytiin sitten muistotilaisuuden jälkeen kotona ja siitä melkeen suoraan lähettiin Ollikaiseen. Käytiin mummolassa kierros kattomassa onko muut jo lähteny. Ollikaisessa sitten oltiin sukulaisten kanssa ja juteltii niitä näitä. Oli ihan kiva ilta. Kerkesin just sopivasti sitten illaks kotiin kattomaan Merlinin viidennen kauden toista jaksoo. All the otp feels if I may say.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti