30.10.12

Helsinki

Oltiin siis Eekan kanssa melkeinpä koko syysloma Helsingissä. Lähettiin lauantaina aamulla Eekan äitin kyydillä matkaan. Lauantain ohjelmassa oli HIHS eli Helsinki international horse show. Oltiin ensimmäinen yö Eekan tädin, Tiinan luona yötä. Tai oikeastaan oltiin siellä ihan kahdestaan. Muut olivat Tiinan toisessa asunnossa Espoossa. HIHS oli aivan loistava. Upeita hevosia, hyviä ratsastajia ja hienoja hyppyjä. Toivottavasti joku vuosi tulen pääsemään sinne uudestaankin.
Sunnuntaina mentiin sitten Patelle. Paten ja sen äiti tuli hakemaan meidät Puistolassa, missä siis yövyttiin. Oltiin Patella joku hetkinen ja soitettiin Riolle jos se haluaisi lähteä leffaan. Päätettiin leffa ja lähdettiin samantien Selloon, koska sinne oli lyhyin matka. Mentiin katsomaan 'Take this walz', joka oli ihan katsottava leffa. Parasta kuitenki olivat leffateatterin tuolit. Herrajumala en ole koskaan istunut missään niin mukavassa. Rex-salissa oli ihanat penkit jossa pystyi makoilemaan miten päin tahansa. Ihanat. Jos käytte Sellossa niin todellakin kannattaa mennä katsomaan elokuvaa tuohon kyseiseen saliin. Illalla sitten oltiin vaan ja lauleskeltiin ja datailtiin.
Maanataina oli aikainen herätys koska Paten piti mennä kouluun. Mentiin sitten junalla keskustaan ja mä näin Paratiisi Oskarin junassa saanko fanityttöillä aosdihg oikeesti olin niin iloinen koko loppupäivän :D Olisin pyytänyt nimmarin tai kuvan mutta se oli nousemassa juuri junasta kun huomasin hänet.
Shoppailtiin sitten maanataina ihan kunnolla. Monta tuntia pyörittiinkin kaupungilla kun alkoi sen verran jalkoihin koskemaan että päätettiin mennä leffaan. Käytiin katsomassa Urhea 3D:nä. Ei mikään paras leffa mutta kyllähän sitä katsoi. Leffan jälkeen lädettiin sitten Vuosaareen päin metrolla. Enoni luokse majoituttiin sitten loppuajaksi.
Tiistaina nähtiin Viiviä. Juteltiin niitä ja näitä ja kierreltiin keskustaa ostamassa kaikkea tarpeellista. Oli mukava nähdä Viiviä ihan kunnolla, viime kerralla kun kerettiin nähdä vain 5 minuuttia ennen junan lähtöä.
Keskiviikkona nähtiin jälleen Patea. Hengailtiin keskustassa kuten tavallista. Ennenkun Pate tuli Kampissa oli esiintymässä bändi nimeltä Satin Circus. Tyypit olivat oikestaan aika hyviä. Jäätiin sitten kuuntelemaan. Esiintymisen jälkeen jakoivat nimmareita ja sai kuvia. Sain Ollilta ja Axelilta nimmarit ja Axelin kanssa kuvan jee! Pate tuli sitten siinä niitten esiintymisen jälkeen juuri sopivasti saamaan nimmareita. Bändin pojat olivat tosi mukavia, pakko myöntää taidan olla nyt fani.  Tämän jälkeen käytiin sitten syömässä ja vietettiin aikaa sitten keskustassa.
Torstaina sitten lähdettiin puoli 4 takaisin kotiin junalla. Nähtiin kuitenkin vielä Pate ja Emma ennen lähtöä.
Oli kyllä mukava loma. Kun tultiin kotiin vietin loppuviikon kipeänä kotona ja katsoin Merliniä, Supernaturalia, Sherlockia ja Doctor Who:ta. Kuvia heppashow'sta kuhan saan muistikortin Eekalta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti