29.9.12

SÄ ETSIT MUIJAA SEURAAVAA

Heippa! Taasen olen värjännyt hiukset hieman tummemmiksi. Viime viikolla värjäsin, mutta en tykännyt väristä. Nyt värjäsin hiukset uudestaan. Tällä kertaa suklaanruskeaksi. Tähän väriin olen ihan tyytyväinen :)

Tämä, tai no siis ensi viikko vietetään Eekan kanssa tallilla. Talliporukat lähti Israeliin viikoksi joten me jäätiin kotimiehiksi. Kouluun kyydityksen kanssa saattaa olla hieman ongelmia mutta eiköhän se siitä järjesty. Suurempia suunnitelmia ei ensi viikoksi ole. Ratsastellaan ja hoidetaan hepat. Ja katotaan leffoja tottakai. Huomenna olis tarkotus mennä katsomaan Ted Eekan kanssa. Kaikki sanoo että on hauska, niin pitäähän sitä mennä itsekkin tarkistamaan asia.
Tänään Kinkku tuli Ykasta aamulla äitinsä kyydillä. Haettiin se äitin kanssa hotellilta puol yhdeksän aamulla. On siis ollut aikainen aamu tänään. Oltiin meillä ensin, koska tallille ei vielä viitsitty lähteä. Kuitenkin 12 aikaan äiti lähti heittämään meidät tallille. Käytiin ajamassa Lumpalla ja Eeka meni Eimillä. Myöhemmin laitettiin Kinkku ratsastamaan Pommella. Hyvinhän se meni! Ensi kerralla sitten enemmän.
Nyt dataillaan Eekan kanssa täällä. Ollaan laulettu kovasti Gimmeliä. Joo, meitäki ärsyttää. Puolen tunnin päästä hepat sisälle. Tässä kuitenkin pari kuvaa tältä päivältä.
Osa kuvista by KINKKU.

3 kommenttia:

  1. oonpa aika helvetin kaunis <3 hei lapsi krediittejä hienoihin kuviin joita otin todella suurella vaivalla!!11 love ya <3

    VastaaPoista
  2. Ihana toi sun uus hiusväri! :)

    http://www.ellataimi.blogspot.fi/

    VastaaPoista