23.9.12

Hyvää iltaa.

Huomenna olis sitten viimeiset yo-kirjoituset tälle syksylle! Viimeinkin. Koeviikkokin kun oli samaan aikaan kirjoitusten kanssa, meinasi tehdä jo tiukkaa jaksaako kirjoittaa kokeita. Matikka varmaan menee uusintaan, mutta se nyt ei olekkaan ihme.
Tänään pääsin taas pitkästä aikaan käymään tallilla. On ollut niin kiire ettei juurikaan ole kerennyt käymään. Huomennakin saattaa jäädä välistä jos en mene heti kirjoitusten jälkeen. Illalla nimittäin toinen aquazumba tunti tälle syksylle. Kävin siellä viimekin vuonna eli sen verran mukavaa on että pakko jatkaa. Tällä hetkellä on vatsalihakset ihan kamalissa tuskissa viime perjantaisen pilates tunnin ansiosta. Ensimmäinen pilates tunti minulle koskaan. Se oli oikein mukavaa, todellakin menen uudestaan.
Ensi viikolle ei suurempia suunnitelmia ole. Pitää katsoa miten tuo uusi lukujärjestys oikein toimii ja sen mukaan sitten vähän miettiä miten kulkee kotona ja koulussa. Nimittäin aika paljon hyppytunteja on.
Värjäsin myös alkuviikosta hiukset karamellin blondeiksi. En kyllä tykkää niistä yhtään, eli varmaan palaan vaaleaan blondiin jonkin ajan kuluttua. En viitsi hirveästi hiuksia rasittaa koska muutenkin ovat niin huonossa kunnossa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti