14.8.14

Opiskelua

Vähän informaatiota mitä opiskelen ja missä. Pääsin siis sisälle Haapaveden Opistoon, joka nimestä päättellenkin sijaitsee Haapavedellä. Kotiin tästä on vain tunnin matka joten en kamalan kauaksi kotoa vielä päässyt muuttamaan. Mutta tämän ekan viikon aikanakin on ollut pari sellaista hetkeä, että haluaisi vain kotiin nukkumaan.
Tykkään kuitenkin tästä paikasta aivan jumalattomasti, vaikkei ala välttämättä olekkaan se mitä haluan tehdä kaikista eniten koko maailmassa. Perehtymispäivillä meinasin purskahtaa itkuun, koska tuntui, että enhän minä tällaista työtä jaksa tehdä ja kaikki kuullostaa niin tylsältä. Nyt on kuitenkin huomannut, että ainakin pari opintoainetta on oikein mielenkiintoisia. Tai no, en siitä mielenkiintoisesta tiedä, mutta ainakin ollaan saatu kivoja tehtäviä. Esim. vuoden aikana meidän pitää lukea 7 kirjaa ja tehdä niistä arvostelut. Olen lainannut jo kaksi..
Ihmiset ovat täällä oikein mukavia, kuten myös opettajat. Ja mikäs sen parempaa kuin se, että tällä on kaikki ilmaista. Ruoat(jotkat ovat aivan älyttömän hyviä!!), opetus, asuminen, opintomatkat.. Ei paljoa pala rahaa tämän ammatin hankkimiseen. Se minut lähinnä saa täällä pysymään. Ja onhan paikka tosi kaunis ja välimatkat kaikkialle ovat lyhyitä, siis kaupungin sisäiset välimatkat. Muualle maailmaan onkin sitten matkaa. Enhkäpä sen kaksi vuotta saisi täällä kulumaan. Ja toisesta vuodestan melkein puolet on työssä oppimista, joten itse opistolla ei tule vietettyä aikaa ollenkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti