29.7.13

qstock

Moikka! Toissapäivänä olin siis Qstockissa. Elämäni ekat festarit ja ne olikin aikamoinen aloitusfestarielämälle. 
Lähdin aamulla yksin junalla ( puoli kuusi taas, ihanaa ) Ouluun. Kiertelin kaupungilla jonkin aikaa ja lähdin sitten vasta festarialueelle. Menin heti ekana päälavan eteen koska Antti Tuisku. En oo nähny Anttia ennen launataita kahdeksaan vuoteen livenä joten olin aika innoissani tästä. Elämäni ekaa kertaa eturivissäkin niin aikas hienoa. Sain jopa kuulla lempparibiisinikin livenä, Tunturibiisi. Ah. Antin jälkeen lähdin sitten sirkustelttaan odottomaan Bam Margeran bändiä jota olin mennyt katsomaan. Kuitenkin ensin piti katsella pari muuta artisita ennenkun he tulivat lavalle. Ekana oli Justimus ja ne pari tyyppiä joiden kanssa ne esiintyy. Sen jälkeen oli Satellite Stories, jonka olin tsekannut Youtubesta aikaisemmin viikolla ja he olivat todella hyviä! Sen jälkeen oli vielä Laura Närhi, joka ei myöskään ollut huonompi livenä.
Joo no sitten itse se keikka.. En tiiä mitä odotin koska tiesin millasia ihmisiä nää on ( jos tiedätte Bam Margeran ja Jackassin niin voitte vaan kuvitella ). Joo no siis Novak oli alasti, Bam oli ollu sairaalassa edellisenä päivänä niin se oli aika rauhallinen, mikä oli tosi hyvä juttu koska jos se ei olis ollu niin olisin varmaa juossu kauhuissani pois. Varmaan mun elämän paras ja kauhistuttavin tunti. Novak heitteili yleisöön punaviiniä ja minä tietenki sain osan päälleni ihan niinku pari muutakin ekaa riviä, onnee meille. Ja Alex jotenkin vaan ihanasti kaato mun päälle puolet oluttölkistä niin olin sitten ihan litimärkä seuraavan tunnin. Turvamiehillä ei ainakaa näyttäny olevan kauheen mukavaa ku ne joutu vetämään niitä kokoajan pois yleisöstä ja takavarikoimaan niitten juomat koska muuten ne olis heittäny ne kaikki sinne yleisön sekaa. Sitten Alex kans suuteli aika monia siellä yleisöstä, okei ehkä jotain kuutta, joista minä satuin olemaan yks. Hui. Oon vieläki järkyttyny :')
Mutta kaikenkaikkiaan oli kyllä huippukeikka, menisin kyllä uudestaanki. Tuon jälkeen sitten piti kulkee siellä ihmisten keskellä hiukset märkänä oluesta ja haisten siltä ku olisin ryypänny kolme viikkoo putkeen. Onneks kuitenkin mulla oli pipo mukana niin sain vähä sillä peitettyä. Seuraavaks näinkin Eppu Normaalin joka oli aivan loistava. Jos et tykkää Eppu Normaalista niin mä en tykkää susta. Siitä tuli kyllä just sellanen festarifiilis mitä toivoinki. Viimeseks jäin kattomaan HIMiltä pari biisiä. Olisin halunnu jäähä kattomaan sen loppuun mutta jos olisin jääny niin en olis saanu kyytiä kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti