6.6.13

Frankfurt

No niin nyt kun minulla on viimein käytössä toimiva läppäri niin voisin vähän kertoilla mitä tapahtui saksassa ja näyttää kuvia. Olin siis Saksassa, Frankfurtissa, tuossa pari viikkoa sitten kavereiden kanssa, jotka siis eivät ole Suomesta, joten englannilla piti pärjätä koko viikko. Kavereinani olivat matkalla Tania Unkarista, sekä Polina ja Ksunny Venäjältä. Polina ja Ksunny tulivat vasta torstaina niin oltiin pari päivää Tanian kanssa kahdestaa. Ihan hyvin meni tämä osio reissusta. Hyvin ymmärrettiin toisiamme vaikka välillä meinasin lauseisiin lipsahtaa suomea. 

Yllä olevin kuva on otettu hotellin ikkunasta. Oltiin koko reissu lentokentän lähellä olleessa halpa hotellissa. Muuten oli aivan loistava hotelli, mutta tyynyt olisivat saaneet olla ehkä hieman pienemmät. Toisessa kuvassa on sitten itse hotelli. Ja alin kuva on otettu, kun lähdettiin tutkimaan hotellin ympäristöä ensimmäisenä päivänä. Löydettiin tuollainen suloinen pieni metsätie, joka ei sitten johtanut mihinkään ja piti kävellä takaisin, ja ihanasti rupesi satamaan, ja satoikin sitten melkein koko viikon.
Keskiviikkona sitten lähdetiin Tanian kanssa käymään kaupungissa. Mentiin käymään eläintarhassa, koska haluttiin nähdä kirahveja ja koska en ollut koskaan aikasemmin käynyt eläintarhassa. Hui.


Ensin ajateltiin viettää koko päivä eläintarhassa, mutta ei jaksettu. Lähdettiin kiertelemään kaupungilla nähtävyyksiä ja ostamassa ruokaa viikoksi. Käytiin katedraalilla ja ihan sattumalta osuttiin sellaiselle nähtävyysveneajelupaikalle. Oltiin suunniteltu menevämme sinne, mutta ei tiedetty mistä sinne mennään, mutta kun satuttiin paikalle niin mikä ettei. Kahden tunnin ajelu joella maksoi vain 10€.

 Torstaina menttiin käymään shoppailemassa ja leffaan. Ostin itselleni Saw-avaimenperän, Captain America paidan, Doctor Who julisteen, Ed Sheeranin levyn ja.. No siinä taisivatkin olla ne tärkeimmät. Illalla mentiin sitten tyttöjen kanssa leffaan. Mentiin katsomaan Star Trek mikä oli aivan loistavaa koska se ei ollut tullut vielä ensi-iltaan Suomessa. Tykkäsin siitä ihan hirveästi, melkeinpä enemmän kuin ajattelin siitä pitävän. Se oli hauska ja yllättäväkin. Kannattaa mennä katsomaan nyt kun se on saanut ensi-iltansa myös Suomessa.
Perjataina olikin sitten se päivä minkä takia oltiin siinä lähdetty. Rekisteröityminen Aecon4;seen, joka oli siis Supernatural convention, jonka vuoksi oltiin nyt Frankfurtissa. Koko perjantai ilta meni rekisteröitymiseen. Illalla olisi ollut vielä disko, mutta jätettiin menemättä koska seuraavana aamuna oli niin aikainen herätys. Lauantaina alkoi itse con. Supernaturalista näyttelijöitä jotka olivat paikalla olivat Misha Collins, Mark Sheppard, Richard Speight jr, Matt Cohen, Kevin McNally, DJ Qualls, Kim Rhodes, Rick Worth, Ty Olsson ja Julian Richings. Jos et tiedä näitä ja katsot Supernaturalia niin luovutan. You can leave. Bye. Lauantain ja sunnuntaina oli erilaisia keskustelutuokioita ja sain kuvia ja nimmareita vierailta. Oli todella mukava viikonloppu, josta voisin kertoa vaikka kuinka ja paljon, mutta en taida jaksaa kirjoittaa...

 Maanataina sitten lensin takaisin kotiin ja tiistain vietin Helsingissä. Oli niin outoa tulla takaisin paikkaan jossa kaikki ymmärtää suomea. Oli huippuviikko ja olisi ensi vuonna kiva mennä uudestaan, mutta saa nyt nähdä onko varaa lähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti