4.5.13

oh my god

Nyt on sitten kotiudutta Helsingistä ja kamala post-concert depression meneillään. Elämä tuntuu turhalta, ei oo mitään mitä odottaa jne. mutta ehkä tästä vielä noustaa. Eli nyt voisin kertoo miten viikonloppu meni ja tietenki tungetaan johonkin väliin pari kuvaakin vielä :)
Perjantaina lähettiin junalla puol kuus aamulla Helsinkiin Vellun kanssa. Puol kakstoista oltiin sitten perillä. Viivi tuli mua vastaan. Oli tosi kiva nähä sitä kun ei olla yli puoleen vuoteen nähty. Vaihdettiin siinä kuulumisia ja hänen piti sitten lähteä kouluun. Itse suuntasin Kaisaniemeen katsomaan WTF Justin Bieber tapahtumaa. Vellu oli ensin tulossa mukaan mutta eipä sitä sitten enää kiinnostanut niin lähti omille teilleen. Kolme tuntia konsertti kesti ja olihan se ihan mukava nähdä ihan näitä suomalaisia artistejakin. Ensimmäisenä esiintyi Robin! Ihana Robin. Olen odottanut vaikka kuinka ja kauan että näkisin Robinin livenä ja nyt näin. Soitin Eekallekkin siinä jossain välissä että sekin sai kuunnella Robinia. Muita esiintyjiä olivat Jontte Valosaari ( Jos mä oisin sun mies on mun jammailubiisi ), Diandra, Krista en osaa kirjottaa sukunimeä.. ja Mikael Gabriel jota fiittaamassa kävivät JVG ja Cheek.
Konsertin jälkeen lähdettiin sitten Vellun kanssa hotellille. Heitin tavarat vaa huoneeseen, vaihdoin vaatteet ja lähdin siitä suoraan Hartwall-areenalle. Paikalla olikin jo aika paljon porukkaa ja eihän ovin avaamiseen ollutkaan ku alle tunti! Ostin pihalla olleesta 'myymälästä' BELIEVE rannekkeen (olenkin käyttänyt sitä nyt joka päivä keikan jälkeen). Tästä vaiheesta ei oikestaan ole mitään kerrottavaa, jonotin, pääsin sisälle, menin omalle paikalle ja siellä sitä sitten odotettiin. Robin oli tosi hyvä lämppärinä. Kaikki laulo mukana ja katsomoissa bailattiin jo tässä vaiheessa ihan mukavasti. Itse Justin oli tunnin myöhässä mutta eipä se minua haitannut. En osaa kertoo mitään keikasta, hyvä että muistan siitä mitään. Olin ihan ekstaasissa yli puolet ajasta, hypin, pompin ja lauloin niin kovaa kun pystyin ja en oo koskaan huutanut niin kovasti. Seuraavana päivänä hyvä että pystyi puhumaan ollenkaan.Oli kyllä todellakin Top 2 parhaat keikat joukossa. Justin oli aivan loistava, kaikki oli mahtavaa, fuckin amazing. En tiiä mitä kertois että tää ei menis ihan fanityttöilyks. Laittasin kuvia mutta ei suostu lataamaan niitä.. Yritän myöhemmin tehdä ihan vain kuvapostauksen tästä viikonlopusta :)
Lauantaina näin sitten Patea. Käytiin katsomassa 'vuoden sen kestää'. Ei ollut mitenkää loistava leffa, mutta Simon Baker. Leffan jälkeen käytiin syömässä ja lähdettiin sitte Lintsille katsomaan Satin Circusta. Oli kiva nähdä ne taas esiintymässä. Ei jääty odottamaan niitä keikan jälkee vaikka eka oli tarkotus mutta siellä esiinty Hevisaurus, eikä vaan pystyttä jäämään katsomaan. Lähettiin sitten Paten, Emman ja Emman poikakaverin kanssa mäkkäriin syömää. Pate tuli sitten illalla vielä käymään meidän hotellilla. Sunnuntaina taasen mentiin Vellun kanssa katsomaan Iron Man 3 ja oli aivan loistava. Ja se after movie part oli aivan loistava! Oltiin Vellun kanssa ainoot jotka jäi kattomaan sen. Ihmiset?? Mut joo. Oli tosi tosi TOSI loistava viikonloppu. Yritän laittaa niitä kuvia niin pian kun madollista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti