1.4.13

keikkailua ja muuta mukavaa

Taas on jäänyt kirjoittamatta mutta juuri mitään en ole tehnytkään joten mitäs tuosta. Tässä noin viimeisimmän viikon sisään kuitenkin on kerennyt sattua ja tapahtua vähän jos jonkinmoista.
Torstaina 21.3. lähetiin Eekan kanssa Helsinkiin. Päästiin Eekan vanhempien kyydillä, ja oltiin sen tädin luona Espoossa yötä koko viikonloppu. Perjantaina sitten nähtiin Adam Lambert livenä. Jee. Oli kyllä upee keikka ja tosi kiva että lähdin vaikka mikään maailman suurin fani en ehkä olekkaan. Jonotettiin Eekan ja Jennan kanssa ulkona pakkasessa suurinpiirtein mukavat 10 tuntia. Varpaat oli aivan umpijäässä ja olisin varmaan luovuttanut jonotuksen suhteen jo parin tunnin kohdalla, ellen olisi ollut viisas ja ottanut vilttiä jonoon mukaan.
Lauantaina sitten käytiin ensin Sellossa mutta siellä ei juurikaan keksitty mitään tekemistä joten päätettiin mennä junalla Helsinkiin asti. Pyörittiin jonkin aikaa siellä keskustassa ja päätettiin käydä katsomassa leffa siinä samalla. Pitch Perfect oli tämä leffa ja se olikin ihan katsottava. Sunnutaina sitten tultiin kotiin.

Sairasteassa meni seuraava viikko. Nyt viikonloppuna kuitenkin tervehdyin sen verran että mentiin sukulaisten kanssa eilen keilaamaan. Oli tosi mukavaa. Aluksi olin aivan surkea, mutta lopussa sain jo pari täyskaatoa aikaan. Hyvin meni ensimmäiseksi keilauskerranki. Veljen kanssa suunnitellaan jo millon seuraavan kerran mentäisiin keilahallille. Illalla sitten mentiin  serkkujen luokse grillaamaan makkaraa. Innostuttiin siinä sitten oikein porukalla laskemaan mäkeä. Nyt on takapuoli aika kipeä mutta oli kyllä ihan sen arvoista.

Tänään sitten pitkästä aikaa kävin tallilla. En ole käynyt noin 8 viikkoon. Kirjoitusten takia en ole kerennyt ja sitten kun tulin kipeäksi niin ei siinäkään oikein päässyt. Mutta nyt yritän päästä käymään tallilla paljon useammin. Hyvää se itsellekkin tekee olla vähän useammin ulkona ja nähdä ihmisiä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti