7.1.13

Monta rautaa tulessa.

Mulle on tapahtumassa kyllä kaikkea mukavaa tässä ennen kesää. Oikeastaan tämä tammikuu on ainoa kuukausi milloin ei ole menoja tai muuten vain kiireitä.
Ensi kuussahan minulla ovat penkkarit, abiristeily ja englannin ja ruotsin kuunteluita. Penkkarit, sitä on sitten ootettu siitä asti kun tuli lukioon. Se oli ainut asia minkä vuoksi aloitin koko lukion. Hyvä syy, tiedän, mutta en tiennyt mihin muuallekaan olisi mennyt ja tuo tuntui niin houkuttelevalta idealta. Nyt ollaan jo alettu suunnitelemaan teemaa ja jaettu opettajia jne. Pukukin on jo itselle ajateltuna, mikä on hienoa koska en koskaan osaa päättää mitään hyvissä ajoin. Tai no tässä hieman päälle kuukausi aikaa, taitaa silti tulla vähän kiire. Aion olla the Doctor. Doctor Who:sta siis. Yhdestoista. Olen jo tilannut jotain osia siihen pukuun jo loput pitäisi vain löytää. Teen siitä vähän erilaisen. Luonnostelu tuossa alla. Ei siitä aivan tuollaista tule. Jos tulee ollenkaan tuollainen. Pitää katsoa mitä löytyy ja mitä pitää itse tehdä.


Penkkareitten jälkeen sitten ilta Väkituvalla ja seuraava viikonloppu(?) menee abiristeilyllä. Tänään saatiin Katjan kanssa varattua meille yhteinen huone niin ei tarvitse kenenkään puolituntemattoman kanssa jakaa hyttiä. Se oli ainoa minua juttu joka minua arvelutti koko risteilyssä.
Maaliskussa olis sitten kirjoitukset. Psykologia, englanti ja ruotsi olis kirjoitettavana. Englantia ei onneks tarvii lukea koska mulle se on ihan ylihelppo aihe. No ei ihan, mutta kyllä se ihan hyvällä numerolla varmasti läpi menee koska käytän englantia ihan kokoajan. Luen englanniksi ja melkein kaikkien kavereiden kanssa twitterissä aina englanniksi. Sitten toinen juttu maaliskuussa on Adam Lambert. Eekan kanssa ollaan mennossa ja toivottavasti saataisiin kyyti sinne koska mulla ei nyt ole varaa junalippuihin. Ei sitten ollenkaan. Tänään tuli se lippu jee! Sain sen 55€ huutonetistä ja vähän aikaa kauhistutti jos se olis ollu kusetusta, mutta onneks ei. En tunne paljookaan porukkaa sieltä, mutta ainakin näen Polinan jonka kanssa olen menossa Toukokuussa Saksaan, siitä sitten kohta enemmän. Ja huhtikuussa olis sitten Justin Bieber. OH MY GOD. En vieläkään usko että mulla on lippu sinne. Toivottavasti joku tarjoutuis viemään mut sinnekkin koska edelleenkin pitää laittaa rahaa säästöön.

Keltainen toukokuu, mikset sä jo tuu. Todellakin koska toukokuun viimenen viikonloppu, Saksaan! Frankfurtiin tarkemmin parin kaverin kanssa ( jotka on Venäjältä ja Unkarista, hui ). Mennään Supernatural coniin. En kyllä vieläkään tiedä onko mulla lippua sinne. Koska äiti ei oikein osaa, mutta saa nähdä. Ostan sen sitten itse vaikka myöhemmin uudestaan jos ei silloin onnistunu. Koska en voi jättää menemättä koska jo Polinan kanssa katsellaan hotelleja. Löydettiin yksi ihan mukava josta, jos kolmelle hengelle jaettuna, pitäisi maksaa 160€. Todella halpaa siis. Katselen juuri myös lentoja. Suoria lentoja mielellään koska en ole koskaan ennen lentänyt enkä todellakaan ole vaihtamassa lentoa missään Tukholmassa. Tätä odotellessa siis. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti