12.11.12

tervehdys.

Ajattelin hieman päivittää täällä kun ei parempaakaan tekemistä ole. Tai toisin sanoen muutakaan en pysty tekemään. Olen nimittäin taitavasti onnistunut venäyttämään molemmat pohkeet ja nyt käveleminen on täyttää tuskaa. Koulun jätin väliin koska en varmasti olisi pystynyt kävelemään ollenkaan. Huomenna aamulla käydään ennenkoulua tk:ssa hakemassa sauvat että voisi edes jotenkin päästä eteen päin. Ja miten sain venäytettä MOLEMMAT pohkeet? Todella hyvä kysymys. En osaa yhtään sanoa. En usko että se johtuu ratsastamisesta, koska koskaan ennen ei ole näin käynyt. En oikeastaan ole muutenkaan mitään huomattavia urheilusuorituksia suorittanut, joten tämä on täysi mysteeri.

Eeka kun oli tämän viikonlopun Latviassa niin kävin yksisnäni liikuttamassa heposia. Perjantaina en kerennyt ollenkaan koska ei ollut kyytiä. Lauantaina kävin sitten Eimillä itsekseni ratsastamassa maastossa. Hyvin tamma meni, vähän saattoi jotain erikoisen lumisia kohtia säikkyä mutta suurempia vaikeuksia ei ollut. Mitä nyt putosin kerran ( ensimmäinen kerta täällä meillä kun joku siltä putoaa ). Ei käynyt kuitenkaan mitenkään ja Eimikin vaan jäi katsomaan että oho se tippui. Nuosin sitten selkään ja jatkettiin matkaa. Kävin vielä sen jälkeen ajamassa Lumpalla lyhyehkön lenkin koska en ollut ajatellut käydä ajamassa ja olin huomattavasti alipukeutunut ja olin ihan jäässä jo alkumatkasta. Sunnuntaina jalat olivatkin sitten niin kipeät ettei ratsastaminen olisi onnistunut niin jäin kotiin. En kuitenkaan usko että noiden pohkeiden kipeys mitenkään liittyisi putoamiseen. Enhän pudonnut jaloille niin tuntuu hyvin epätodennäköiseltä.

Tänään sitten olen makoillut koko päivän sängyssä koska liikkuminen on niin tuskaista. Ihan kivasti olisi torstaina koulun kanssa matka Ouluun. Toivottavasti noi nyt paraisi siihen mennessä niin ei tarvitsisi siellä niiden keppien kanssa vaeltaa. Saa nähdä sitten. Ouluun mennään siis abipäiville, tutustumaan yliopistoon. Suuremmin ei sinne meno kiinnosta koska en usko että lähden sinne opiskelemaan, en halua pohjoisemmaksi mitä jo nyt olen. Onneksi kuitenkin yliopistokierroksen jälkeen päästään pariksi tunniksi kaupungille ostostelemaan. Minulla onkin jo pari asiaa mielessä mitä pitäisi saada. Saa vaan nähä miten niiden keppien kanssa kulkeminen onnistuu. Olen kyllä niin sitkeä kun on kysymys jaloista että kuljen vaikka kuinka olisi tuskaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti