21.6.12

kesäsuunnitelmia.

Kesä on tullut siihen vaiheeseen että pitää jo ruveta miettimään suunnitelmia mitä tulee tekemään jäljellä olevalla ajalla. Ensi viikolla äitillä alkaa loma eli varmaankin mennään käymään jossain. Suunnitelmissa Kuopio tai Oulu. Kuopio ei niin suuremmin kiinnosta koska olen muutenkin menossa sinne kaverin kanssa heinäkuun puolessa välissä.
Huomenna siis juhannus. Mitä suunnitelmia teillä on juhannukseksi? Itse menen jälleen kerran mummolaan. Osa suvusta kokoontuu siellä polttamaan kokkoa ja paistamaan makkaraa. Tällainen vuotuinen perinne. Tänä vuonna serkkuni Mirja on tullut Ruotsista tänne. On ollu täällä ja viikon mutta ei olla vielä keretty nähdä kertaakaan. Huomenna varmasti kuitenkin nähdään pitkästä aikaan! Muita juhannus suunnitelmia on tehdä itselleni juomasekoitus 7upista ja päärynämehusta. Suosittelen lämpimästi jos haluaa viettää alkoholitonta juhannusta. Ja täytyy tehdä myös musiikkimix juhannusmusiikista. Aivan kuten viimevuonnakin. Tässä on viime vuoden mix.
Kesäkuun viimeinen viikko varmaan menee osittain tallilla. Eeka on nimittäin heppaleirillä ja itselle jää hommaksi liikuttaa Lumpaa ja Eimi. Pommen Eeka ottaa mukaan. Varmaan lähden mukaan viemään Pommea, jos kyytiin mahtuu. Samalla viikolla on siis suunnitelmissa tuo pieni matka perheen kanssa.
Heinäkuun suunnitelmat ovat vielä vähän hämärän peitossa. Kuun alussa olisi kiva käydä moikkaamassa kavereita Helsingissä, mutta tämä riippuu aivan siitä pääseekö Eeka heppahommilta mukaan ja tuleeko Jedwardin kesäkiertueen aikataulut. Jos kiertue ei tule heinäkuussa Suomeen voidaan todennäköisesti lähteä Helsinkiin. Pikkuveljellä on heinäkuun alussa ripari. Eli rippijuhlat on viidestoista päivä, sillon pitää olla kotona. Enne tätä varmaan käyn kaverin kanssa Kuopiossa. Ollaan ehkä yötäkin siellä.
Suunnitelmissa olisi myös mennä Norjaan. Saa nyt nähdä onko rahaa lähteä, koska eräät ostivat meille juuri uuden putkiremontin. Parempi olisi olla rahaa mennä, oon ottanu Norjaan pääsemistä ja ikuisuuden! Toinen vaihtoehto oli mennä Viroon, mutta olen ainoa jolla perheessä on passi niin taitaa sinne lähteminen jäädä vaan haaveeksi tällä kertaa. Loppukesän suunnitelmia en ole liieemin vielä suunnitellut. Kaikki riippuu aivan rahasta ja niistä keikka-aikatauluista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti