26.6.11

tallilla pitkästä aikaa + pakkaamista.

yli viikkoon en oo tallilla käyny niin nyt tuli sitten viimein käytyä. oli taas kivaa :) eeka ratsasti pommella jonki aikaa ja samalla me jessen kanssa keskusteltiin jostaki salkkareista ja sen tekemästä cola-olli ft eeka's lipstick videosta :D oli kyllä hieno vidi ei voi muuta sanoo. yritin suostutella sen laittamaan sen vidin youtubeen mutta ei se sitte suostunu..
käytiin kans ajamassa lumpalla. se säikähti semmosta nuorta lehmua ensi, eikä meinannu uskaltaa mennä sen ohi, mutta kuitenki meni ku yritti saada sitä eteenpäin tarpeeks kauan. jesse ajo sen peeveellä kokomatkan meidän takana. ihan sairaan ärsyttävää.. -.-' 

 niin ja joo eli huomenna olis tarkotus lähtee asuntoautoilemaan itä-suomeen. kukaan meistä ei oikeen tiiä missä siellä käydään mutta eka tarkotus olis kai mennä kolille ja sieltä jatkaa etelään päin. oon yrittäny tässä nyt pakkailla kaikkee, mutta ei oikeen onnistu, ku jumituin taas koneelle.. :D no suurimman osan oon jo pakannu. enää vaan pitää pakata läppäri ja kaikki kamerat ja laturit. että eiköhän tässä ihan hyvin käy (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti