30.5.11

uus webbikamera.

siinä se nyt taas nähtiin. heti ku sain vähänki rahaa niin ostan jotain.. :D
mutta tää ostos oliki tarpeellinen. tai no miten sen kahtoo. uuden microsoft hd-webbikameran ostin halpiksesta kolmellakympillä. saa nyt toimi ku kerran makso kolmekymppiä. mulle se on aika kallis.
ohjeissa luki että laitteen vääränlainen asennus voi johtaa kuolemaa. siis miten? :d en ymmärrä.
mutta onneks taisin ihan onnistua kun vielä en oo kuollu ja näyttää webbiki toimivan hyvin.
upeita testikuvia otin.. :D en kehtaa pistää ku ton yhen.. xdd

tänään sitte viimenen kunnon koe ennen kesää. ei se nyt  mitenkää hyvin menny. uskonto oliki liian vaikeeta mulle. piti kertoo jotaki uuden testamentin evankeliumien synnystä. ne se nyt ei niin vaikeeta ollu ku sen muistin mutta selitäppä sitten mitä eksegetiikka tarkottaa. ihme että muistin nyt koko sanaa :D
meille annettiin kans ruotsin ja yhteiskuntaopin kokeet takas. ruotsista 7puol. sitä ootinki. saan aina saman ruotsin kokeesta. tietysti vähä se jäi harmittamaan ku varmasti olisin osannu paljo enemmän jos olisin oikeesti vaan yritäny. yhteiskuntaopista tuli taasen 7! JES! oon niin tyytyväinen. seiska on mulle yhteiskuntaopista ihan sairaan hyvä numero. en tajua politiikasta mtn..
paitsi no sen että suomessa ollaan ensin silleen että hirveen moni eroo kirkosta homoillan takia, mutta sitte äänestetään rasistien ykköspuoluetta. jaskat vaan teillekki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti